AK Parti Ilçe Yönetimi, Sehitkamil'deki Projeleri Yerinde Inceledi

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, ilçedeki projeleri AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gezdi. Baskan Fadiloglu, Baskan Yilmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine gezilen projelerle ilgili bilgi verdi.

AK Parti Ilçe Yönetimi, Sehitkamil'deki Projeleri Yerinde Inceledi
Periyodik olarak yapilan yatirimlarla ilgili bilgilendirme gezileri gerçeklestiren Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, son olarak AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçedeki projeleri gezdi. Ilçe sinirlari içerisinde yapimi kisa süre önce tamamlanan ve halen yapimi devam eden projeleri Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gezen Baskan Ridvan Fadiloglu, gezilen her noktada projenin yapi ve isleyisiyle ilgili bilgilendirmede bulundu, kendisine yöneltilen sorulari cevapladi. Gezi programina, Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcisi Murat Özgüler ile AK Parti Sehitkamil Ilçe Gençlik Kollari Baskani Mustafa Durmus da katildi.



Inceleme programi kapsaminda Çiksorut Stadyumu, Umut Gençlik Kütüphanesi, Çiksorut Pazar Yeri, Mütercim Asim Gençlik Kütüphanesi, Sehitkamil Sanat Merkezi, Park ve Bahçeler Müdürlügü Idari Binasi ve Atölyeleri, Peyzaj Bitkileri Üretim Serasi, MÖP Tesisi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü Kompleksi, Fen Isleri Müdürlügü ve Makine Ikmal Kompleksi, Kati Atik Transfer Istasyonu, Sehitkamil Kurbanlik ve Adaklik Merkezi, Sehitkamil Trafik Egitim Parki, Bilim Sehitkamil, Gaziler Pazar Yeri, Gaziler Gençlik Kütüphanesi, 160-161 Nolu Sosyal Tesis ile Sehitkamil Vadi Park gezildi.

“Insana ve insan hayatina dokunan projeler”

Projelere iliskin degerlendirmede bulunan AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz, “Bugün, AK Parti Sehitkamil Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Sehitkamil Belediye Baskanimiz Ridvan Fadiloglu’nun yapmis oldugu projeleri gezdik, yerinde bizzat inceledik. Baskanimiz, gerçekten Türkiye’de örnek alinacak, insana ve insan hayatina dokunan projeler yapmis. Kendisine çok tesekkür ediyoruz. Baskanimiz, ‘insani yasat ki devlet yasasin’ anlayisini Sehitkamil’e tam anlamiyla yerlestirmis. Baskanimiza ve çalisma arkadaslarina ekibine çok çok tesekkür ediyoruz. Herkes gelip görsün. Türkiye’de belediyecilik nasil yapilir, hizmet nasil yapilir, milletten alinan emanet nasil korunur örnekleri bu projelerde görülüyor. Tüm belediye yönetimlerinin örnek alacagi projeler oldugunu düsünüyorum. Allah, Baskanimizdan razi olsun. Baskanimizin, hizmetleri daim olsun insallah” dedi.



“Gazi sehrimize yakisir hizmetler yapilmis”

Gezi sonrasi açiklamada bulunan AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskanligi Yönetim Kurulu Üyesi Bilgin Sökmen, “Sehitkamil Belediyemizin hizmetlerini görünce gerçekten çok begendim. Allah razi olsun, Baskanimizdan ve ekibinden. Gerçekten gazi sehrimize yakisir hizmetler yapilmis. Su an içerisinde buldugumuz Sehitkamil Vadi Park, çok güzel dizayn edilmis. Yürüyüs alanlari, çocuk oyun gruplari, yesilligi ile gerçekten muazzam bir park olmus. Ben yapilan hizmetlerden dolayi bir kez daha Baskanimiza ve ekibine yürekten tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Birbirinden degerli eserleri gördük”

Projelere iliskin konusan AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskanligi Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Katmerci, “Baskanimiza, tesekkür ediyoruz. Bugün bize yapilan proje ve hizmetleri yerinde gösterme imkani sundu. Su an Vadi Parktayiz. Gerçekten Türkiye siralamasinda Gaziantep’i üst seviyeye tasiyacak birbirinden degerli eserleri gördük. Yarin da bunlarin tanitimini bizler halkimiza yapacagiz. Beykent ile Ibrahimli arasinda bir fark olmadigini, Çiksorut ile Sarigüllük Mahallesi’nin arasinda bir fark olmadigini hem gezerek hem de yerinde görerek tespit ettik. Yine çok güzel bitki ve peyzaj düzenlemesi üzerine yapilan seramizi gördük ve bütün agaçlarin, bütün bitkilerin, parklardaki bütün araç ve gereçlerin kendi bünyesinde yapildigini gördük. Gerçekten çok gururlandik ve onurlardik. Insallah hem destek verecegiz hem de çalisacagiz. Bu hizmetleri de halkimiza dogru bir sekilde anlatarak bilgilendirecegiz” seklinde konustu.



“Bu hizmetleri görmekten çok mutluyum”

Düzenlenen program sonunda açiklama yapan AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskanligi Yönetim Kurulu Üyesi Said Uçak, “AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskanligi olarak belediyemiz ile iç içe olmamiza ragmen, aktif rol oynamamiza ragmen, biz bile Sehitkamil Belediyemizin yapmis oldugu hizmetlere yetisemiyoruz. Gerçekten belediyemizin kisisel ve toplumsal gelisime verdigi öneme bugün bir kez daha sahit olduk ve gördük. Bu hizmetleri görmekten çok mutluyum. Insallah belediyemiz bu hizmetlerini arttirarak devam ettirecektir. Sag olsun bu konuda Baskanimiz, yapacaklari projelerden de daima söz ediyor. Bugün yapilan hizmetleri gördük, insallah ilerleyen zamanlarda da yapilacak hizmetlere sahit olacagiz. Ben yapilan her türlü hizmet ve projelerden dolayi basta Sehitkamil Belediye Baskanimiz Ridvan Fadiloglu’nu ve ekibini yürekten kutluyorum ve hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA