Osmaneli, Pazaryeri Ve Gölpazarı'nda 10 Nisan Polis Haftası Kutlandı

Bilecik'in Osmaneli, Pazaryeri ve Gölpazarı ilçelerinde Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü dolasıyla tören düzenlendi.

Osmaneli ilçesinde düzenlenen kutlama programı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Özgan'ın Atatürk Anıtına çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Törene Belediye Başkanı Münür Şahin de katıldı.

Daha sonra Kaymakam Yüksel Ünal, Özgan ve emniyet görevlilerini makamında kabul etti.

Ünal, ziyarette günün anlam ve önemine yönelik yaptığı konuşmada, "176 yıl önce kurulan polis teşkilatımızın mazisi kahramanlıklarla doludur. Polislerimiz bugün de aynı görev aşkıyla ve kahramanlıkla görevlerini ifa etmekteler. Devleti, milleti uğruna gerektiğinde canlarını hiçe sayan polislerimiz, her fırsatta inisiyatif alıp milletin gönlünde taht kurmuştur. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de huzur ve refah sağlamak için gece gündüz demeden ve son günlerde tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı gece gündüz demeden cansiperane çalışan fedakar polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile başta ilçemiz Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere tüm Türkiye'de görev yapan kahraman polislerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımı iletiyorum." dedi.

- Pazaryeri ilçesinde çelenk sunuldu

Pazaryeri ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yılı törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde yapılan törende, İlçe Emniyet Amir Vekili İnan Kılıçoğlu, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

- Gölpazarı'nda tören düzenlendi

Gölpazarı ilçesinde düzenlenen törende, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına İlçe Emniyet Amir Vekili Önder Gürkan Oral tarafından çelenk sunuldu.

Emniyet mensuplarının katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilçe emniyet amirliği binasında tebriklerin kabulüyle sona erdi.

Kaynak: AA