Milli İrade Platformu İle Eğitime Destek Platformu Bazı Emekli Amirallerin Açıklamasına Tepki Gösterdi

Cuma namazı sonrası, Ayasofyai Kebir Camii Şerifi önünde toplanan platform üyeleri, millet iradesine karşı yapılan antidemokratik girişimleri kınadı.

Milli İrade Platformu İle Eğitime Destek Platformu Bazı Emekli Amirallerin Açıklamasına Tepki Gösterdi
Milli İrade Platformu ile Eğitime Destek Platformu üyeleri, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi önünde bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi.

Aralarında Ensar Vakfı, ÖNDER, TÜRGEV ile KADEM gibi sivil toplum kuruluşlarının da yer aldığı platform üyeleri, cuma namazının ardından cami önünde toplandı.

Eğitime Destek Platformu Tanıtım Medya Başkanı İbrahim Selçuk, yaptığı basın açıklamasında, aziz milletin, tarihin en organize ve en alçakça kalkışmalarına karşı yekvücut olup ayağa kalktığını söyledi.

Milletin kendisine biçilmek istenen kefeni yırtıp attığını, kendisini tarih sahnesinin dışına atmak isteyen dahili ve harici düşmanlara bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşattığını belirten Selçuk, "15 Temmuz'da verilen dersi idrak etmekten uzak olanlar bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cüretine ve hadsizliğine kalkışmışlar. Millet iradesine karşı hala bu gibi antidemokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkanlardan, bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlara ve tüm uzantılarına karşı buradan ilan ediyoruz. Hodri meydan." dedi.

Bu arada, Sancaktepe'de bulunan Hz. Ebubekir Sıddık Camisi'nin önünde de cuma namazı sonrası toplanan platform üyeleri, bazı emekli amirallerin açıklamasını kınadı.

Kaynak: AA