Ekipler Mahsur Kalan Kediyi Kurtarmak İçin Seferber Oldu
Şanlıurfa’da bir kedinin sinemanın çatısında mahsur kaldığını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerini çağırarak kedinin kurtarılmasını bekledi.

Kedinin kurtarılması için ekiplere haber veren Öznur Akbulak, “Biz buradan tesadüfen geçiyorduk, kedinin sesini duydum. Ben de buradaki esnafa kedinin orada mahsur kaldığını söyledim. Onlar da kedini çok uzun bir süredir burada kaldığını söyledi.
Yan tarafta okul var. Buradan geçen öğretmenler, turistler ve esnafın da dikkatini çekti. Ben de itfaiyeyi aradım ve beraber burada kedinin kurtarılmasını bekledik ve ekipler kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı” ifadelerini kullandı.
Okulun güvenliğinden sorumlu olan Mahmut Demir ise “Bu kedinin yaklaşık bir aydır bu çatıda mahsur kaldığını düşünüyorum. Vatandaşlar ve esnaf kedinin orada mahsur kaldığını söyledi.
Biz de ellimizden geleni yamaya çalıştık. İtfaiyeyi aradık. Kedi çatıda kaldığı zaman boyunca beslenme ihtiyacını kuş yiyerek karşılamış” diye konuştu.
Ekipler tarafından kurtarılan kedinin bölgede gezdiği gözlendi.
