Alparslan Türkeş'in Adı İnegöl'de Yaşatılacak
İnegöl Belediyesi, Şubat ayı olağan meclis toplantısında ı gerçekleştirildi. Başbuğ Alparslan Türkeş’in ismi, yeni İnegöl bölgesindeki caddeye verilmesi yönündeki madde oy birliği ile kabul edildi.

Açıklamalar sonrası farklı mahallelerde bulunan 126 parselin kamulaştırılması MHP’li üyelerin çekimser oy kullanmasıyla oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 5’inci maddesinde ise yeni cadde ve sokaklara isim verilmesi konusu görüşüldü. Bu isimler arasında Başbuğ Alparslan Türkeş’in adının da yer aldığı ifade edilirken, Başkan Taban “Çok kıymetli büyüğümüz Başbuğ Alparslan Türkeş ismini caddeye veriyoruz. Bu ülke için taş üstüne taş koyanların hepsinden Allah razı olsun. Bu günde 8 ayrı noktada sokak ve cadde isimleri belirliyoruz” diye konuştu.
Başbuğ Alparslan Türkeş’in isminin Yeni İnegöl bölgesindeki caddeye verilmesi yönündeki madde oy birliği ile kabul edildi.
