Van'da 'Magnum'lu Aramada 104 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Van’in Ipekyolu ilçesinde tespiti yapilan ikamet ve araçta narkotik köpegi ‘Magnum’ ile yapilan aramada, 203 paket halinde 104 kilo 250 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Van'da 'Magnum'lu Aramada 104 Kilo Eroin Ele Geçirildi
Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ekipleri tarafindan Ipekyolu ilçesinde daha önce tespiti yapilan ikamet ve araçta narkotik dedektör köpegi Magnum ile arama yapildi. Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince yapilan aramada 203 paket halinde 104 kilo 250 gram eroin maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili bir süpheli hakkinda adli tahkikat baslatildi.

Van Il Emniyet Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada, il genelinde haksiz kazanç saglamak amaciyla uyusturucu madde ticareti, nakli veya depolanmasi faaliyetlerini yürüten sahislara yönelik çalisma yapildigini belirtildi. Açiklamada, “Müdürlügümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerimizce Ilimiz Ipekyolu ilçesinde tespiti yapilan ikamet ve araçta narkotik dedektör köpegi Magnum ile yapilan aramada; 203 paket halinde 104 kilo 250 gram eroin maddesi ele geçirilmistir. Elde edilen uyusturucu maddelerle ilgili olarak (1) süpheli sahis hakkinda ‘Uyusturucu veya Uyarici Madde Ticareti Yapmak/Uyusturucu Madde Nakletmek’ suçundan adli tahkikata baslanilmistir” denildi.
Kaynak: İHA