Yüzde 100 Pamuk Örgü Battaniye Ile Kis Terapisi

Türkiye’nin ilk organik ev tekstili üretim yapan firmasi olan Ecocotton, kisa özel olarak ürettigi yeni ürünü ‘Pamuk örgü battaniye” ile eviniz ve ruhunuza dokunuyor.

Yüzde 100 Pamuk Örgü Battaniye Ile Kis Terapisi


Organik ev tekstili sektörünün lider markalarindan Ecocotton, sonbahara veda ettigimiz su günlerde sonbahar travmasini atlatip kisi kabullenmeye baslayan için yeni bir özel ürünü piyasaya sundu. Ecocotton’un uzman tekstil mühendisleri tarafindan uzun çalismalar sonucu ortaya çikarilan yüzde 100 pamuk örgü battaniyeler, evleri ve insanlarin ruhlarini kisa hazirliyor. “Konforlu bir ev ortami, kis psikolojisinin üstesinden gelmek çok daha rahat olacaktir” sloganiyla hareket eden Ecocotton, simdiden büyük begeni toplatan bu yeni ürünüyle evlere siklik katacak ve konforunu arttiracak dekoratif fikir ortaya çikarmayi hedefliyor.

Ecocotton’un yeni ürünü olan pamuk örgü battaniye hakkinda bilgi veren Marka Müdürü Dilek Poslu, “Kis ayi ile birlikte evimizin dekorasyonunda yapacagimiz küçük dokunuslarla evinizi kisa hazirlayacaktir. Mesela sizin de akliniza ilk gelen koltuklarin kenarina usulca atilmis ve odayi sicacik rahat gösteren battaniyeler gözünüzde canlanmistir. Hemen hemen her evde bulunan hasir sepetler içine birakilmis örgü battaniyeler ya da ahsap merdiven raflarina serpilmis sicak renklerdeki örgü battaniyeler gibi daha hayal ederken bile verdigi sicaklik ve rahatlik hissi psikolojinizi de otomatik olarak kisa uyumu artiracaktir. Koltuk üstüne öylesine birakilmis gibi duran dogal formundaki örgü battaniye, tüm sicakligi ile sizi sararken beraberinde içeceginiz sicacik kahve hem içinizi isitacak hem de ruhunuzu oksayacaktir” dedi.



Hem dekoratif hem de rahatlik hissi saglayan örgü battaniye seçimlerini yaparken nelere dikkat edilmesi konusunda tavsiyelerde bulunan Dilek Poslu, söyle konustu:

“Yüzde 100 pamuk ipliginden üretilmis bir battaniye, saglik açisindan önemli bir seçim faktörü olmali. Pamuk ipligi rahat nefes alabilen yapisi ve pamuk lifinin uzunlugu sayesinde kopmaya, sürtünmeye karsi saglamligi bulunmaktadir. Favori örgü kazaginizin hissettirdigi o sicak dokunus da baska bir faktör. El örgüsü havasi olusturdugu nostaljik hava, sicaklik hissi ve baklava veya Selanik desenler ile pek çok kisinin tercihi oluyor. Örgü battaniyelerden söz etmisken, elde örülmüs gibi duran, dogal görünümüyle Ecocotton yüzde 100 pamuk örgü battaniye soguk kis günlerinde vazgeçilmez olacak. Kolay yikanabilir olmasi, yikama sonrasi ilk formunu kaybetmemesi de günlük kullanimlar için oldukça uygun”
Kaynak: İHA