Edirne'de AK Parti Teskilat Akademisi Egitim Programi Basladi

Edirne'de AK Parti Ar-Ge ve Egitim Baskanliginca düzenlenen Teskilat Akademisi Egitim Programi basladi.

Halk Egitim Merkezi Mimar Kemalettin Konferans Salonu'nda düzenlenen programda konusan AK Parti Edirne Il Baskani Belgin Iba, AK Partinin neferlerinin her zaman egitime inanan, kendini gelistiren, kendine güvenen bireyler oldugunu söyledi.

Ayni zamanda teskilat bilincini, birlik ve beraberligi pekistirerek diri tutacak gelismelere de açik ve hazir olduklarini belirten Iba, "Iste bu teskilat akademimiz de bizleri bir tutacak, diri tutacak ve içimizdeki güçlü dinamikleri harekete geçirecektir. Bu iki günün sonunda, her zamankinden daha da güçlü, her zamankinden daha da 'biz' ve her zamankinden daha da 'bir' olacagiz." diye konustu.

Batinin milli ekonomiyi hedef aldigini aktaran Iba, sunlari kaydetti:

"Ne zaman ki Cumhurbaskanimiz 'Dünya 5'ten büyüktür' dedi. Ne zaman ki Cumhurbaskanimiz zalimlere 'Bir dakika' dedi. Ne zaman ki bu ülke, sanayide, savunmada, bilimde fersah fersah yol kat etmeye basladi, ne zaman ki bu ülke, üreticisini girisimcisini destekledi, ne zaman ki bu ülke, denizleri asan yollar, daglari delen köprüler yapmaya basladi, ne zaman ki bu ülke, hava yolunu halkin yolu yapti, iste o zaman, Bati, karsisindaki güçlü Türkiye ile yüz yüze geldi. Elbette ki güçlü Türkiye, çikar odaklarinin isine gelmedi. Simdi de ülke siyasetimizi ekonomik araçlarla dizayn etmeye çalisiyorlar. Bilmedikleri sey su. Binlerce kilometrelik bir yolculuk bile, tek bir adimla baslar. Bizler o ilk adimi yillar önce atan liderimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in izinde yürümeye ve kosmaya devam edecegiz."

Inanç ve milli suurla, inanmislikla, ekonomik saldirilarin da üstesinden geleceklerini dile getiren Iba, devletin her zaman milletinin yaninda oldugunu, milletin de devleti asla yalniz birakmayacagini vurguladi.

Içinden geçilen günlerin milletin varolus mücadelesinin günleri oldugunu aktaran Iba, "Bizler burada, sahibi Türk milleti olan bir davanin temsilcileriz. Bizler vatan askiyla hizmet etme amaciyla milletimizin gönlünde yer edinmis bir davanin temsilcileriyiz. Bizi siradan bir siyasi partiden farkli kilan da iste tam olarak bu ask bu gönül birligidir." ifadelerini kullandi.

Iba'nin konusmasinin ardindan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun bir sunum gerçeklestirdi.

Gün boyunca sunumlarla devam edecek egitim programi yarin sona erecek.

Kaynak: AA