Akhisar'in Prestij Caddelerinde Hummali Çalisma

Akhisar’in en islek caddelerinden olan Sehit Polis Cemal Ilgaz Caddesi ve Hilaliye Caddesi’nde Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan baslatilan prestij cadde çalismasi tüm hiziyla devam ediyor.

Akhisar'in Prestij Caddelerinde Hummali Çalisma
Akhisar’in en islek caddelerinden olan Sehit Polis Cemal Ilgaz Caddesi ve Hilaliye Caddelerinde degisim basladi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan bastan asagi yenilenecek olan caddede yürütülen çalismalari, Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Manisa Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyeleri Dogan Ensivri ve Cemal Gürmen, AK Parti Ilçe Baskani Fatih Füzün, Akhisar Muhtarlik Isleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin, Hürriyet Mahallesi Muhtari Yakup Tikmen ve Pasa Mahalle Muhtari Nazif Dogan ile birlikte inceledi. Incelemeler sirasinda, cadde üzerindeki vatandaslarla sohbet ederek, çalismalar hakkinda bilgi veren Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, 2022 yili içerisinde ilçenin isil isil iki caddeye kavusacagina dikkat çekti.

Çalismalar hakkinda teknik bilgi veren Manisa Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün önderliginde prestij cadde yapim çalismalarimiza devam ediyoruz. Kisa zaman önce Hilaliye ve Cemal Ilgaz Caddesi’nde çalismalarimizi baslatmistik. Burada ilk etapta MASKI Genel Müdürlügü tarafindan içme suyu hatlari tamamlandi. Hilaliye Caddesi’nde de içme suyu hatlari çalismasinin tamamlanmasinin ardindan yagmur suyu hatti çalismasi basladik. Ardindan Cemal Ilgaz Caddesinde de çalismalarimiza devam edecegiz. Yagmur suyu hatti çalismalarini tamamladigimiz yerlerde de kaldirim çalismalarina baslayacagiz. Sonrasinda asfalt ve aydinlatma çalismasiyla isil isil iki prestij caddesini Akhisar’a kazandirmis olacagiz” dedi.

Hilaliye Caddesi’ne yagmur suyu hatti çalismalarina devam ettigini belirten Akhisar Muhtarlik Isleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin, “Bir yandan da 15 sokak dedigimiz Gölmarmara yolunda MASKI Genel Müdürlügü içme suyu hatlari yenileme çalismalari devam ediyor. Bu çalismalar sirasinda esnafimiz biraz sikinti çekiyor. Sag olsun vatandaslarimiz da bu konuda sabirlilar. Ardindan kaldirimlar da çalismalara baslayacagiz. Kaldirimlari yaparken çok önemli bir noktayi belirtmek istiyorum. Kapinin önlerinde kanal parsellerinin sürekli kazinmamasi için tüm parsellere abone sayisi kadar kompozit kapak takacagiz. Bu çalismamamizi anlattigimiz vatandaslarimiz oldukça memnun oluyor. Çalismalarimiz devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA