'Zirvede Yasayan Eserler' Korosu Sahne Aldi

Ordu’nun Fatsa Belediyesi konservatuari tarafindan, unutulmayan eserlerin seslendirildigi “Zirvede Yasayan Eserler” korosu konseri katilimcilar tarafindan ilgiyle izlendi.

'Zirvede Yasayan Eserler' Korosu Sahne Aldi
Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Sef Avni Kaysal’in koro sefliginde gerçeklesen konsere vatandaslar büyük ilgi gösterdi.

Gecenin açilis konusmasini yapan Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, konserin 2019 yilinda yapilmasinin planlandigi ancak pandemi nedeniyle bugüne kaldigini belirterek, “20 koro üyesi ve 9 kisilik orkestradan olusan ekibimiz çok büyük emek sarf ederek bugünlere geldiler. Pandeminin yavas yavas normallesmesi ile birlikte kültür etkinlikler bakimindan çok daha zengin bir döneme girecegimizin haberini verebilirim. Ben böylesine güzel bir aksamda koro sefimiz Avni Kaysal önderliginde birbirinden degerli degerli koro üyelerimize ve orkestramiza pandeminin yogunlugundan ve stresinden bizleri uzaklastirdiklari için çok tesekkür ediyorum. Bu güzel aksamda bizleri yalniz birakmayan çok degerli Fatsa halkimiza da çok tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmanin ardindan baslayan ve 1980 ve 1990’li yillarin unutulmaz eserlerinin seslendirildigi konserde katilimcilar unutulmaz anlar yasadi. Konserin sonunda Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar ve Ilçe Kaymakami Ömer Lütfi Yaran, bu sahneye çikarak müzisyenleri tebrik ettiler, koro Sefi Avni Kaysal’a bir buket çiçek takdiminde bulundular. Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar ayrica tüm solist ve orkestra üyelerine birer gül hediye etti.
Kaynak: İHA