Batman'da Vatandaslar AA'nin 'Yilin Fotograflari' Oylamasina Katildi

Batman'in Gercüs ilçesinde yasayan vatandaslar, Anadolu Ajansinin düzenledigi "Yilin Fotograflari" oylamasina katildi.

Gercüs'ün Yüceköy sakinleri, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve disinda çektigi, haber, yasam ve spor kategorilerinde oylamaya sunulan fotograflari inceleyerek begendikleri karelere oy verdi.

Vatandaslardan Hüseyin Yilmaz, haber kategorisinde Muhammed Said'in "Savasin çocuklari", yasamda Isa Terli'nin "Istanbul ve hilal", sporda Mustafa Çiftçi'nin 'Keyfim yerinde' baslikli fotograf karesini oyladi.

Yilmaz, fotograflarin hepsini begendigini belirterek, emegi geçen herkese tesekkür etti.

"Fotograflar çok güzel ama sadece 3 fotograf oylayabildik. Anadolu Ajansina bu güzel çalisma için tesekkür ediyorum." diyen Yilmaz, AA çalisanlarina basari diledi.

Eyüp Çetin ise haber kategorisinde Mahmut Serdar Alakus'un "Cigerlerimiz yandi", yasam kategorisinde oyunu Ismail Kaplan'in "Mutluluk gözyaslari", sporda ise Ali Atmaca'nin "Sampiyon Mete Gazoz" baslikli fotografini oyladi.

Çetin, fotograflarin hepsinin birbirinden degerli oldugunu belirterek, seçmekte zorlandigini aktardi.

Çocuklari ile fotograflari tek tek inceleyen Mehmet Ali Dursun ise, haber kategorisinde Ali Jadallah'in "Annenin feryadi", yasamda Isa Terli'nin "Istanbul ve hilal", sporda Mert Alper Dervis'in "Donmus gölde buz hokeyi" fotograflarini seçti.

Dursun, fotograf oylamasina katildiklari için mutlu olduklarini belirterek, "Fotograflarin hepsi çok güzeldi. Anadolu Ajansina tesekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA