Proje Yazma Atölye Egitimleri Çalismasi Tamamlandi

Erzincan’da 3 gün boyunca süren proje yazma atölye egitimleri tamamlandi.

Proje Yazma Atölye Egitimleri Çalismasi Tamamlandi
Erzincan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Kültür Salonunda gerçeklestirilen çalismaya il merkezinden 62, ilçe okullarindan ise 50 olmak üzere toplamda 112 ögretmen, 6 farkli atölyede 18 saat egitime tabi tutuldu.

Egitimin son gününde ilgili atölyeleri ziyaret eden Il Milli Egitim Müdürü Aziz Gün, "Bugün itibariyle süreç iyilestirme çalismasini tamamlamis bulunuyoruz. Hibe destek programlarina yönelik bu yil da ilimizi en üst siralarda görecegimize ben yürekten inaniyorum. Bu egitimin basta gelecegimizin teminati ögrencilere, ardindan siz kiymetli ögretmenlerimize ve ilimize hayirli olmasini diliyor, Erzincan Akademi kapsamindaki baska egitim seminerlerinde bulusmak ümidiyle sizleri ilgili egitimin yayginlastirilmasi için okullariniza gönderiyoruz" ifadelerini kullandi.

Egitime Il Milli Egitim Müdürü Aziz Gün’ü yani sira Il Milli Egitim Müdürlügü Sube Müdürü Hüseyin Erol, Erzincan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gökmen Güler, Ar-Ge Birimi Il Koordinatörü Adnan Firat, 12 uzman egitmen ve merkeze bagli okullarda görev yapan 62 okul ile proje sorumlusu katilim sagladi.

Egitime iliskin yapilan atölye egitimlerinin ardindan egitim seminerine katilan 62 ögretmene katilim belgesi verildi.

Kaynak: İHA