Manisa'da Emniyet Ve Jandarmadan Ortan Denetleme

Manisa Il Jandarma Komutanligi ve Manisa Il Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen helikopterli denetlemede 823 araç kontrol edilirken trafik ihlali yapan 104 araç ve sürücüsüne trafik idari para cezasi uygulandi, 18 araç trafikten men edildi ve tefecilik yapmak suçundan UYAP kaydi ile aranmasi bulunan 1 kisi de yakalandi.

Manisa'da Emniyet Ve Jandarmadan Ortan Denetleme
Manisa Il Jandarma Komutanligi ve Manisa Il Emniyet Müdürlügü tarafindan Manisa-Turgutlu Devlet Karayolu, Salihli-Gölmarmara-Akhisar Devlet Karayolu ve Manisa-Akhisar Devlet Karayolunda helikopter destekli denetleme yapildi. Yapilan denetlemede Manisa Il Jandarma Komutanligina bagli 7 jandarma trafik timi, 2 motosikletli trafik timi, 1 motosikletli asayis timi, 5 jandarma asayis timi ile Manisa Il Emniyet Müdürlügüne bagli 6 bölge trafik ekibi olmak üzere toplam 58 personel katildi.

Denetlemelerde 823 araç kontrol edilirken trafik ihlali yapan 104 araç ve sürücüsüne trafik idari para cezasi uygulandi, 18 araç trafikten men edildi ve tefecilik yapmak suçundan UYAP kaydi ile aranmasi bulunan 1 kisi de yakalandi.
Kaynak: İHA