Igdir'da Asiklar Türküleriyle Ögrencilere Unutulmaz Bir Gece Yasatti

Igdir Il Gençlik ve Spor Müdürlügünün yurtta kalan ögrencilere yönelik düzenledigi moral gecesinde asiklar, katilimcilara unutulmaz bir gece yasatti.

Igdir'da Asiklar Türküleriyle Ögrencilere Unutulmaz Bir Gece Yasatti
Igdir Il Gençlik ve Spor Müdürlügü KYK yurtlarinda kalan ögrencilere sinav öncesi düzenledigi moral etkinligi sürüyor. 14 Kasim Mahallesi Selman-i Farisi KYK Erkek Yurdunda düzenlenen programda ögrencilere ekmek arasi köfte ve ayran dagitildi. Daha sonra ise Karsli asiklar Gültekin Bulutoglu, Mehmet Karatas ve Igdirli asik Ahmet Adsiz atismalari ve türküleri ile katilimcilara muhtesem bir gece yasatti. Internette ve sosyal medyada tanik oldugu asiklik gelenegini canli olarak izledigi için mutlu oldugunu belirten Ibrahim Kuseli, “Final sinavlari öncesi bizim için güzel bir moral gecesi oldu. Asiklik gelenegini yasatanlar kalpten söylüyorlar. Bu gecede de burada kalpten söylüyorlar. Sosyal medyada izledigimiz, dinledigimiz asiklari burada dinleme imkani bulduk. Bu imkani saglayanlara tesekkür ederim” dedi.

Etkinlik gecesine Igdir Vali Yardimcisi Ömer Said Karakas, Igdir Il Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaser, yurt yönetimi ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA