3 Sahte Içki Imalathanesi, 560 Litre Sahte Içki Ele Geçirildi

Antalya’da Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan 3 ilçede yapilan sahte içki operasyonunda 3 sahte içki imalathanesi, 560 litre sahte içki, çok sayida sahte bandrol, 2 adet ruhsatsiz tabanca, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi ile birlikte 1 adet sigara döküm makinesi, 38 kilogram kiyilmis tütün, 80 bin 800 adet sahte bandrolü, bos makaron ve 29 paket kaçak sigara ele geçirildi.

3 Sahte Içki Imalathanesi, 560 Litre Sahte Içki Ele Geçirildi
Antalya’da Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince, yaklasan yilbasi öncesi ve son zamanlarda ülke genelinde sahte içkiye bagli alkol zehirlenmesi sonucu meydana gelen ölüm olaylari nedeniyle sahte ve kaçak içki denetimleri arttirildi.

Denetimler kapsaminda Kepez, Konyaalti ve Korkuteli ilçelerinde sahte içki satisi yapildigi tespit edilen adreslerde es zamanli operasyon yapildi. Operasyonda 3 sahte içki imalathanesi, 560 litre sahte içki, çok sayida sahte bandrol, bos sise, etiket, kapak, 2 adet ruhsatsiz tabanca, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi ile birlikte 1 adet sigara döküm makinesi, 38 kilogram kiyilmis tütün, 80 bin 800 adet sahte bandrolü bos makaron ve 29 paket kaçak sigara ele geçirildi. Suçüstü yakalanan 4 süpheli hakkinda da adli islem baslanildigi ögrenildi.

Öte yandan Antalya Il Jandarma Komutanliginca kaçakçilikla mücadele kapsaminda 2021 yili içerisinde gerçeklestirilen operasyonlar neticesinde 33 bin 700 litre sahte içki ele geçirildigi, bu olaylarla ilgili 58 süpheli hakkinda adli islem baslatildigi bildirildi.

Kaynak: İHA