Çankaya Evlerinde Ücretsiz Dikis Kurslarina Ilgi Artti

Ev bütçesini dengelemeye çalisan Çankayalilarin, Çankaya Evlerinde ücretsiz olarak verilen temel dikis egitiminin de yer aldigi kurslara olan ilgisi artti.

Çankaya Evlerinde Ücretsiz Dikis Kurslarina Ilgi Artti
Yeni dönemine ekim ayinda baslayan Çankaya Evlerinde yüzden fazla bransta kurs veriliyor. Bu kapsamda, Çankayalilarin söz konusu merkezlerde en çok tercih etti ders ise dikis kurslari oldu. Ev bütçesine katki saglamak isteyen Çankayalilar, temel terzilik egitiminin de yer aldigi dikis kurslarina yogun ilgi gösteriyor. Geçtigimiz yillara oranla dikis kurslarina talep yüzde yüz oraninda artarken, siniflarin mevcudu ikiye katlandi.

Çankaya Belediye Baskani Alper Tasdelen, konuya iliskin yaptigi yazili açiklamada, her zaman Çankayalilarin ve baskentlilerin yararina olacak hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Vatandaslarimizin meslek ögrendikleri, yeteneklerini gelistirdikleri, evlerinin yani sira ikinci bir adres olarak gördükleri, çocuklarini gönül rahatligiyla emanet ettikleri Çankaya Evlerimizin sayisini daha da artiriyoruz. Buralar Çankayalilarin evi, halkin evi. Yeni egitim döneminde de vatandaslarimiz istekleri ve ilgileri dogrultusunda Çankaya Evlerinden istedikleri gibi yararlanabilirler. Hem çocuklarimiza hem anne babalarina hem de büyükanne ve büyükbabalara ayni anda hizmet verebilen Çankaya Evlerimizin kapilari tüm Çankayalilara açik. Ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Vatandaslarimiz temel ihtiyaçlarina yetirmeye çalistiklari bütçelerine katki olsun diye kurslarimizda ögrendiklerini ya kendi ihtiyaçlari için uyguluyor ya da el emegi ürünlerini gelire dönüstürüyor. Biz her zaman halkimizin yanindayiz. Zorluklari atlatma sürecinde de maddi manevi halkimizin yaninda olmaya devam edecegiz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA