Mersin Valiliginden, Büyüksehir Belediyesi Meclis Toplantisinda Yasanan Olaylara Iliskin Açiklama Açiklamasi

'CHP İçel Milletvekili Ali Mahir Basarir'in, 30 Kasim tarihinde İçel Büyüksehir Belediyesi Meclis Toplantisi sonrasinda meydana gelen olay sirasinda görevini hakkaniyetle yapmaya çalisan polislerimize yönelik iftira içerikli provokatif açiklamalari, ilimizde var olan huzur ve güven ortamini bozmaya ve germeye yönelik ithamlardir'.

İçel Valiligi, Büyüksehir Belediyesinin kasim ayi meclis toplantisinda yasanan olaylara iliskin açiklama yapti.

Valilikten yapilan yazili açiklamada, "CHP İçel Milletvekili Ali Mahir Basarir'in, 30 Kasim tarihinde İçel Büyüksehir Belediyesi meclis toplantisi sonrasinda meydana gelen olay sirasinda görevini hakkaniyetle yapmaya çalisan polislerimize yönelik iftira içerikli provokatif açiklamalari, ilimizde var olan huzur ve güven ortamini bozmaya ve germeye yönelik ithamlardir." ifadelerine yer verildi.

Açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Yasanan olayda gerçekte magdur olan Akdeniz Belediye Baskani olmasina ragmen sanki magdur o degilmis gibi göstererek, bunun üzerinden algi operasyonu yapmaya çalistigi görülmektedir. Milletvekilinin yargiya intikal etmis bir konuyu bu derece manipüle etmesi büyük bir talihsizliktir. Valiligimize ve emniyet teskilatimiza yapilan bu haksiz ithamlar bizleri son derece üzmüstür."

Kaynak: AA