Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Erçin, IAS Yönetim Kurulu'nu Agirladi

Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Ersin Erçin: 'IAS'nin Güney Kore'de gerçeklestirmeyi planladigi çalismalar için gereken tüm destegi vermeye haziriz' IAS Yönetim Kurulu Baskani Yasar Hakan Karabiber: 'Pandemiye ragmen firmamizin basari ivmesi artti. Yakin gelecekte de çalismalarimiz hem Güney Kore’de hem de faaliyet gösterdigimiz diger ülkelerde artarak devam edecek'

IAS Yönetim Kurulu Baskani Yasar Hakan Karabiber'in de aralarinda bulundugu IAS yöneticileri, Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Ersin Erçin ile bir araya geldi.

IAS açiklamasina göre, Büyükelçi Erçin'in makaminda gerçeklesen toplantida IAS Yönetim Kurulu Baskani Yasar Hakan Karabiber, IAS Yönetim Kurulu Üyesi Can Karabiber, IAS Güney Kore Ülke Koordinatörü Murat Karsli ve Seul Ticaret Müsaviri Münir Oguz yer aldi. Toplantida, IAS'nin Güney Kore'deki çalismalari ve gelecekteki yol haritalari konusuldu.

Açiklamada görüslerine yer verilen Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Erçin, "Türk mühendisler tarafindan gelistirilen bir yazilimin Güney Kore’de yayginlasmasi ve uluslararasi firmalarla önemli is birliklerine imza atmasi mutluluk verici. IAS’nin Güney Kore’de gerçeklestirmeyi planladigi çalismalar için gereken tüm destegi vermeye haziriz. IAS’nin Güney Kore'deki faaliyetlerini memnuniyetle izliyorum." ifadelerini kullandi.

IAS Yönetim Kurulu Baskani Yasar Hakan Karabiber de salgina ragmen firmasinin basari ivmesinin arttigini, yakin gelecekte de çalismalarinin hem Güney Kore’de hem de faaliyet gösterdikleri diger ülkelerde artarak devam edecegini belirtti.

- IAS, firmalarin endüstriyel dijital dönüsümüne yönelik çözümler üretiyor

Teknoloji firmasi IAS, Almanya, Türkiye, Güney Kore, ABD, Hindistan, Birlesik Arap Emirlikleri ve Isviçre’deki ofisleri ve dünyanin dört bir yanindaki partner agi ile operasyonlarini sürdürüyor. Firma, canias4.0 Teknolojileri markasi çatisi altinda firmalarin endüstriyel dijital dönüsümündeki yazilim ve donanim ihtiyaçlarina bütünsel ve tam entegre çözümler sunuyor.

IAS, 2019 yilinin basinda Güney Kore'nin baskenti Seul'da ofisini açarak IAS Korea'yi kurmus, Uzak Dogu pazarindaki etkinligini artirmisti. Son yillarda Güney Kore’deki operasyonlarina agirlik veren teknoloji firmasi, ülkenin dünyaca ünlü sirketleriyle is birlikleri gerçeklestiriyor. Bölgedeki çalismalarina devam eden IAS, buradaki operasyonlarini genisletecek.
Kaynak: AA