TKDCD Baskani Prof. Dr. Bozkurt, INVAMED-RD Global Üretim Kampüsünü Ziyaret Etti

Ziyarette, INVAMEDRD Global ürünlerine, kalp damar cerrahisi alaninda yapilan bilimsel çalismalara ve saglik sanayi is birligi ile 'saglik için tam bagimsiz üretim' hedeflerine iliskin fikir alisverisinde bulunuldu.

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Dernegi (TKDCD) Baskani Prof. Dr. Kürsat Bozkurt, inovasyona ve girisimcilige dayanan tedavi çözümleriyle saglik teknolojilerine yön veren INVAMED-RD Global üretim kampüsünü ziyaret etti.

Sirket açiklamasina göre, arastirma projelerinin odagi, insan sagligi için yenilikçi ve katma degeri yüksek tedavi çözümlerinin üretilmesi olan INVAMED-RD Global'in Baskani Rasit Dinç ve kalp damar cerrahisi alaninda gerek ulusal gerekse uluslararasi nitelikte gerçeklestirdigi çalismalarla büyük önem arz eden Prof. Dr. Bozkurt bir araya geldi.

Bulusmada, dünyada markalasmis, ileri teknolojiye dayali üretim gerçeklestirilen INVAMED-RD Global ürünlerine, gelecege yönelik küresel saglik stratejisiyle uyumlu kalp damar cerrahisi alaninda yapilan bilimsel çalismalara ve saglik-sanayi is birligi ile "saglik için tam bagimsiz üretim" hedeflerine iliskin fikir alisverisinde bulunuldu.

Açiklamada konuya iliskin degerlendirmesine yer verilen Rasit Dinç, INVAMED-RD Global olarak saglik alaninda bilimsel buluslarin yönlendirilmesi ve dokunduklari hayatlari iyilestirmek için gelecege yön verme odakli Ar-Ge faaliyetleri yürüttüklerini belirterek, "Ziyaretleriyle bizleri onurlandiran kiymetli hocamiz TKDCD Baskani Prof. Dr. Kürsat Bozkurt’a tesekkürlerimizi sunariz." ifadesini kullandi.
Kaynak: AA