Tantanaci Kadinlar Esnafin Korkulu Rüyasi Oldu

Esenyurt’ta “Tantanacilar” adi ile ün salan kadin hirsizlar, bu seferde bir giyim magazasina dadandi. Sahte para uzatarak alisveris yapmak isteyen hirsizlar, kasiyerin durumu fark etmesiyle kargasa çikarip kiyafet çaldi. Magaza çalisani o anlarda ne oldugunu anlayamazken yasanan hirsizlik güvenlik kamerasina yansidi.

Tantanaci Kadinlar Esnafin Korkulu Rüyasi Oldu
Olay, geçtigimiz günlerde Esenyurt Örnek Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, “Tantanacilar” adi ile ünlenen kadin hirsizlardan biri, giyim magazasina girip sahte para ile alisveris yapmak istedi. Magaza çalisaninin durumu fark etmesiyle kapiya yönelen kadin, arkadaslarini magazaya çagirdi. Toplamda üç kadinin kiyafet bakmasiyla ilgisi dagilan magaza çalisani, neler yasandigini anlamadi. Begendigi kiyafetleri eteklerinin içine sokan hirsizlar, hiçbir sey olmamis gibi magazadan çikarak kayiplara karisti. Magaza çalisaninin hiçbir seyden habersiz izledigi o hirsizlik anlari ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

“Bu kadinlar esnaflarin korkulu rüyasi oldu”

Yasanan hirsizligi anlatan magaza sahibi Serap Kaya, ‘’ Olay iki gün önce gerçeklesti. O sirada magazada ben yoktum, elemanim çalisiyordu. Üç kadin dükkana girmis ve biri çalisan arkadasi oyalarken digerleri hirsizlik yapmis. Kadinlardan biri çocuk kiyafetlerini çalarken digeri de iç giyim esyalarindan çalmis. Yasanan hirsizlik yaklasik 3 - 4 dakika sürerken toplamda 250 TL’lik kiyafet çalmislar. Bu kadinlar esnaflarin korkulu rüyasi oldular. Hep ayni kadinlar, marketlere ve magazalara giriyorlar. Kargasa çikarip hirsizlik yapiyorlar ve esnafi zarara sokuyorlar” dedi.

Kaynak: İHA