Nazilli Belediyesi Yol Çalismalari Ile Rekor Kiriyor

Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri; Yildiztepe Mahallesi 28/4 ve 28/8 Sokak’ta yol bakim, onarim ve parke tasi döseme çalismalarina basladi.

Nazilli Belediyesi Yol Çalismalari Ile Rekor Kiriyor


Merkez mahallelerde çalismalarina devam eden Nazilli Belediyesi ekipleri, son olarak Yildiztepe Mahallesi 28/4 ve 28/8 Sokak’ta yol yenileme faaliyetlerine basladi.

Kanalizasyon ve su altyapisi Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan yenilenen yolda, üst yapiyi tamamen kaziyarak stabilizesini yapan Nazilli Belediyesi ekipleri bordür döseme islemlerine ise hiz verdi.

Çalismalarla ilgili bilgi veren Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, “Kirsal mahallelerimizde oldugu gibi kent merkezimizde de yenileme çalismalarimiz devam ediyor. Elektrik, dogalgaz, internet, telefon ve kanalizasyon alt yapisi tamamlanan tüm sokaklarimizda yenileme islemlerimizi gerçeklestirdik. Yildiztepe Mahallemizde özellikle mahalle içi yollarda kullanim kaynakli deforme olan, eskiyen sokaklarimiz var. Söz verdigimiz gibi altyapisi tamamlanan yollarimizi en iyi sekilde yenilemeye devam ediyoruz. Saha ekiplerimizin incelemeleri ve ihtiyaç ivediligi dogrultusuna kentimizin tüm noktalarini bir bir yenileyecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA