Küçükçekmece'de Ihtiyaç Sahibi Ailelere 2 Ton Balik Dagitildi

Küçükçekmece Belediyesi ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere 2 ton istavrit dagitti.

Küçükçekmece'de Ihtiyaç Sahibi Ailelere 2 Ton Balik Dagitildi
Küçükçekmece Belediyesi, Inönü Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi ailelere toplamda 2 ton istavrit dagitiminda bulundu. 3 aydir ilçedeki birçok mahalledeki evlere ugrayarak balik dagitiminda bulunan belediye ekipleri bu sefer Cuma Namazi çikisinda Maslak Çesme Ulu Camii önünde stant kurarak dar gelirli ailelerin yüzünü güldürdü. Vatandaslar, balik dagitimina yogun ilgi gösterdi.

Yapilan balik dagitimina iliskin açiklamalarda bulunan Küçükçekmece Belediyesi Gida Bank Sorumlusu Kayhan Kaplan, “Bugün burada yaklasik 2 ton balik dagitacagiz. Bu baliklarin tamami günlük balik. Bu zor ekonomik sartlar altinda halkimiza elimizden geldigi kadar destek olmaya çalisiyoruz. Belediye baskanimizin bize vermis oldugu yetkiyle elimizden geldigi kadar vatandasimiza destek olmaya devam edecegiz. Biz bugün istavrit dagitacagiz. Bunlarin hepsi günlük taze baliklar. Mahallelerimizin çogunda ihtiyaç sahibi ailelerimiz çok fazla. Inönü Mahallesi de onlardan bir tanesi. Biz yaklasik 3 aydir bu organizasyonu yapiyoruz. Daha önceden farkli farkli mahallelerde yaptik bu süreci. Yani yaklasik su ana kadar 10 tona kadar bir balik dagitimimiz oldu. Inönü Mahallesi’nden de çok yogun bir talep alinca böyle bir çadir kurmaya karar verdik. Umarim halkimiz da bundan memnun kalacaktir. Daha önceden biz evlere dagitim yapiyorduk. Biz bu çalismamiza diger aylarda da farkli mahallelerimizde devam edecegiz” açiklamasinda bulundu.

“Bunu belediye degil de, bütün zenginlerin yapmasi lazim”

Emekli olan Küçükçemece vatandasi Güngör Tazegül, “Valla güzel bir sey. Bunu belediye degil de bütün zenginlerin, kurumlarin, durumlari iyi olan insanlarin yapmasi lazim. Su anda bir ekonomik sikintidan geçiyoruz. Bu hepimizi etkiliyor, bütün insanlari etkiliyor. Karamsar olmamak lazim. Güzel bir seyi alkislamamiz lazim, güzel olmayan bir seyi de elestirmemiz lazim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA