Influencer Gürsoy Yaptigi Çalismalarin Yani Sira Anneligi Ile De Dikkat Çekiyor

Basarili bir influencer olan Imren Gürsoy; sosyal medya paylasimlari ile annelerin ve anne adaylarinin oldukça dikkat çekiyor.

Influencer Gürsoy Yaptigi Çalismalarin Yani Sira Anneligi Ile De Dikkat Çekiyor
1989 yilinda Tekirdag Çorlu’da dünyaya gelen Imren Gürsoy, kalabalik bir ailede büyümesinin en büyük avantajinin paylasma sevgisini kazandirdigini dile getiriyor.

“Annelik ile hayatim degisti”

2014 yilinda anne olan Imren Gürsoy; anneligin hayatinda yasadigi en güzel sey oldugunu dile getiriyor. Gürsoy, anne olmasi ile sosyal medyayi aktif kullanmasi arasinda kuvvetli bir bag oldugunu söyledi.

Sosyal medya üzerinde ogluyla ilgili tecrübe ve deneyimlerini paylasarak influencer hayatina adimini atan Imren Gürsoy’un simdilerde büyük bir takipçi kitlesi bulunuyor. Örnek anne modeli olarak bilinen ve takipçileri tarafindan oldukça sevilerek takip edilen Imren Gürsoy; Instagram üzerinde de annelere ve anne adaylarina birçok yardimci, pratik bilgiler sunuyor. Gürsoy, “Örnek anne olarak nitelendirmek çok hosuma gidiyor. Beni takip edenler bilir ki sosyal medyada çocugumla yasadigim ve deneyimledigim olaylari siklikla paylasiyorum. Bu durum da annelere ve anne adaylarina oldukça faydali geliyor. Paylasimlarima sürekli devam edecegim. Yeni ve farkli içeriklerin gelmesi de çok yakin” dedi.

Imren Gürsoy; takipçilerinin mutluluk içerisinde kendisini takip etmesinden de oldukça memnun.
Kaynak: İHA