Dayi Açiklamasi Bir Adamin Hikayesi Filminin Galasi Gaziantep'te Yapildi

Ugur Bayraktar’in yönettigi “Dayi: Bir Adamin Hikayesi” adli aksiyon ve dram filminin galasi Gaziantep Sanko Park Alisveris Merkezi’nde (AVM) yapildi.

Dayi Açiklamasi Bir Adamin Hikayesi Filminin Galasi Gaziantep'te Yapildi
Senaryosunu Ugur Bayraktar ve Serkan Öztürk’ün yazdigi, Ufuk Bayraktar ve Gizem Karaca’nin basrolünde oynadigi film, 10 Aralik 2021’de vizyona girdi. Sanko Park AVM’de gerçeklestirilen gala gösterimine SANKO Park AVM Genel Müdürü Niyazi Büyükaksu, oyuncular Ufuk Bayraktar, Timur Ölkebas, yapimci Abdurrahman Akpinar ve senarist Serkan Öztürk ile Gaziantepli sinemaseverler katildi.

Filmin gala gösteriminde sinemaseverlerle bulusan Ufuk Bayraktar, Gaziantep’te bulunmaktan büyük mutluluk duydugunu söyledi.

Hayranlariyla fotograf çekimini de ihmal etmeyen Bayraktar, filmi seyircilerin arasinda izledi.

Dayi: Bir Adamin Hikayesi

Cesareti, merhameti ve adalet duygusu daha küçük yastayken içine yerlesen kahramanimizin köydeki haylazliklarindan bikmis olan ailesi, onu çalismasi için Istanbul’da kahvehanecilik yapan köylüleri Seyfi’nin yanina gönderirler. Böylece kahramanimiz çesitli olaylar silsilesiyle kabadayilar alemine girecek ve alemdeki zirveye yükselis hikayesi baslayacaktir. Bu süreçte yasadigi olaylar sonucu adam kabadayilar alemine girer ve bir süre sonra bu dünyada zirveye yükselir.
Kaynak: İHA