Atama Kararlari Resmi Gazete'de Yayimlandi

Danistay Üyeligi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi ile Cumhurbaskanligi Hukuk Politikalari, Cumhurbaskanligi Saglik ve Gida Politikalari ve Cumhurbaskanligi Yerel Yönetim Politikalari kurullarina iliskin atama kararlari Resmi Gazete’de yayimlandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan kararlara göre, Danistay Üyeligine Esma Aksoy seçildi. Cumhurbaskanligi Kurullari’na ise yeni üyeler atandi. Cumhurbaskanligi Sosyal Politikalar Kurulu Baskanvekilligine Vedat Isikhan, Cumhurbaskanligi Yerel Yönetim Politikalari Kurulu Üyeligine Fazli Kiliç, Cumhurbaskanligi Sosyal Politikalar Kurulu Üyeligine Recep Sentürk ve Cumhurbaskanligi Hukuk Politikalari Kurulu Üyeligi’e Vedat Ali Tektas atandi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi’nin bünyesinde yer alan Genel Müdürlüklere yapilan atamalara göre, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Zeliha Sahin görevden alinirken yerine Musa Sahin atandi. Ayrica Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlügü’ne Cem Uraldi, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlügü’ne Hakan Ay ve Sosyal Yardimlar Genel Müdürlügü’ne Mehmet Demircioglu atandi.
Kaynak: İHA