40 Bin TL'lik Hirsizlik Yaptilar, 2 Bin TL'ye Satarken Suçüstü Yakalandilar

Arnavutköy’de site otoparkindaki lüks otomobilin yaklasik 40 bin TL degerindeki lastiklerini çalarak, 2 bin liraya satmaya çalisan hirsizlar kiskivrak yakalandi. Hirsizlardan bir tanesinin 14 yil kesinlesmis cezasi ve 46 suç dosyasinin oldugu ögrenildi.

40 Bin TL'lik Hirsizlik Yaptilar, 2 Bin TL'ye Satarken Suçüstü Yakalandilar
Arnavutköy’de geçtigimiz günlerde gece saatlerinde bir sitenin otoparkina giren hirsizlar, lüks bir otomobilin yaklasik 40 bin TL degerindeki lastiklerini ve özel tasarim jantlarini çalmisti. Otomobili kaldirim taslarinin üzerine sabitleyerek sanayi ustalari gibi ustaca aracin 4 lastigini birden söken hirsizlar kayiplara karismisti.

40 bin TL’lik lastigi 2 bin liraya satmaya çalisirken yakalandilar

Otomobil sahibi Ismail Akbeyik’in sikayeti üzerine Arnavutköy Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri hirsizlarin yakalanmasi için çalisma baslatmisti. Asayis Büroya bagli ekiplerin özverili çalismalari sonucunda hirsizligi yaptigi belirlenen Hüseyin S. ve Ahmet K. isimli iki hirsizi 40 bin TL degerinde olan lastikleri bir lastikçiye 2 bin TL’ye satmaya çalisirken suçüstü yakalayarak gözaltina aldi. Gözaltina alinan hirsizlardan Hüseyin S.’nin 46 suç kaydinin bulundugunu ve 14 yil kesinlesmis hapis cezasi oldugunu ögrenildi.

“Lastiklerden ümidimi kesmistim, polis arkadaslara tesekkür ediyorum”

Lastikleri çalindiktan yaklasik 4 gün sonra bulunan otomobil sahibi Ismail Akbeyik, “Lastiklerden ümidimi kesmistim. Kasko 37 bin 500 lira deger biçiyor bu lastiklere. Hirsizlar 2 bin liraya satmaya çalisirken yakalanmislar. Polis arkadaslara sonsuz tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA