Atama Ve Görevden Alma Kararlari Resmi Gazete'de

Hazine ve Maliye Bakan Yardimcilari Sakir Ercan Gül ve Mehmet Hamdi Yildirim, görevden alinarak yerlerine Mahmut Gürcan ile Yunus Elitas atandi Hazine ve Maliye Bakanligi Kamu Finansmani Genel Müdürü Abdullah Bayazit ile Ekonomik Programlar ve Arastirmalar Genel Müdürü Ahmet Yalçin Yalçinkaya da görevlerinden alindi Bankacilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu Ikinci Baskanligina Yakup Asarkaya, Kurul üyeliklerine de Mustafa Balci ile Olcay Turan getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanligi ile Bankacilik Düzenleme ve Denetleme Kuruluna iliskin atama kararlari Resmi Gazete'de yer aldi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan kararlara göre, Hazine ve Maliye Bakan Yardimcilari Sakir Ercan Gül ve Mehmet Hamdi Yildirim, görevden alinarak yerlerine Mahmut Gürcan ile Yunus Elitas atandi.

Hazine ve Maliye Bakanligi Kamu Finansmani Genel Müdürü Abdullah Bayazit ile Ekonomik Programlar ve Arastirmalar Genel Müdürü Ahmet Yalçin Yalçinkaya da görevlerinden alindi.

Bankacilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu Ikinci Baskanligina Yakup Asarkaya, Kurul üyeliklerine de Mustafa Balci ile Olcay Turan getirildi.

Kaynak: AA