Vali Akbiyik'tan Sanayi Sitesi Esnafina Ziyaret

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, küçük sanayi sitesinde incelemelerde bulunarak esnafla bir araya geldi.

Vali Akbiyik'tan Sanayi Sitesi Esnafina Ziyaret
Baglar Mahallesi’nde bulunan küçük sanayi sitesini ziyaret eden Vali Akbiyik; Belediye Baskan Yardimcisi Hamit Zibek, Küçük Sanayi Sitesi Baskani Necmettin Acar ve Sanayi Sitesi Eski Baskani Rahmi Degirmenci ve sanayi esnafi tarafindan karsilandi. Sitede incelemelerde bulunan Vali Akbiyik, esnafla da bir araya geldi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Sanayi Sitesi Baskani Acar, daha önce sitenin toz ve çamur içinde oldugunu belirtti.

Acar, “Belediye ekipleri parke tasi çalismalari baslatti. Sanayi içi güzel bir görünüme kavusturuldu. Esnafimiz rahat nefes aldi. Bu çalismalardan dolayi valimize tesekkür ediyoruz” dedi.

Vali Akbiyik, daha sonra Sehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde yapimi bitme asamasinda olan 24 derslik ilk ve ortaokul insaatinda incelemelerde bulunarak Milli Egitim Müdürü Bilal Gür ile Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürü Nazmi Yakar’dan bilgi aldi.
Kaynak: İHA