Uyusturucu Ve Silah Takasina Polis Baskini

Osmaniye’de uyusturucu saticilarina yönelik düzenlenen operasyon kapsaminda uyusturucu ile silah takasi yaptiklari iddiasiyla gözaltina alinan 3 süpheliden 1’i tutuklandi.

Uyusturucu Ve Silah Takasina Polis Baskini
Edinilen bilgiye göre, Osmaniye Il Emniyet Müdürlügüne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Istihbarat Sube Müdürlügü ekipleri uyusturucuyla mücadele çalismalari kapsaminda daha önceden belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi.

Yapilan baskinda uyusturucu ticareti yaptiklari iddia edilen M.K. ve A.H. ile silah kaçakçiligi yaptigi degerlendirilen C.K. isimli sahis uyusturucu ve silah takasi yaptiklari iddiasiyla gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan “Uyusturucu veya Uyarici Madde Imal ve Ticareti” suçundan adliyeye sevk edilen sahislardan A.H. adli kontrol sartiyla serbest birakilirken M.K. isimli sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi. C.K. isimli sahsin ise detayli sorusturmasi yapilmak üzere Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerine teslim edildigi ögrenildi.

Operasyon kapsaminda M.K.’nin ikametinde yapilan aramada 275 gram bonzai, 130 gram metamfetamin, 1 gram esrar, 4 adet uyusturucu hap, cep telefonu görünümlü hassas terazi, ruhsatsiz silah, kurusiki tabanca, 33 adet fisek ve uyusturucu satisindan elde edildigi degerlendirilen 37 bin 500 lira para ele geçirilirken C.K.’nin arabasinda yapilan aramada ise 10 adet sarjör, 16 adet sürgü, 13 adet gövde olmak üzere silah yapiminda kullanildigi degerlendirilen muhtelif malzemeler ele geçirildi.
Kaynak: İHA