Istanbul'dan Samsun'a Uyusturucu Getirenler Tutuklandi

Istanbul’dan Samsun’a uyusturucu getirdikleri iddia edilen 1’i kadin 2 kisi mahkemece tutuklanirken, 1 kisi ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Istanbul'dan Samsun'a Uyusturucu Getirenler Tutuklandi


Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Istanbul’dan Samsun’a satis amaçli uyusturucu madde getirecegi bilgisi üzerine S.N.Ö. adli kadin ile A.D. ve T.S. isimli sahislarla ilgili takip ve çalisma baslatti. 3 kisin içinde bulundugu araç narkotik polisinin takibi sonucu Istanbul dönüsü Samsun-Ankara karayolu Adalar mevkisinde durduruldu. Araçta yapilan aramada, 95,94 gram metamfetamin maddesi, 1 adet 9 mm çapinda tabanca, 10 adet 9 mm çapinda dolu fisek ve 1 adet 6136 sayili Kanun kapsaminda oldugu degerlendirilen biçak ele geçirildi.

Gözaltina alinan süpheliler A.D., T.S. ve S.N.Ö. ’uyusturucu ticareti’ suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.N.Ö. adli kadin ile T.S. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevi’ne gönderilirken, A.D. ise mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA