Hastalarin Tedavisine Spor Setiyle Destek

Keçiören Belediyesi, hastalarin sosyal faaliyetlerini desteklemek için Keçiören Egitim ve Arastirma Hastanesi Toplum ve Ruh Sagligi Merkezi’ne masa tenisi, langirt, satranç ve darttan olusan spor seti hediye etti.

Hastalarin Tedavisine Spor Setiyle Destek
Polikliniklerde tedavi gören hastalarin sosyal faaliyetlerini desteklemek için Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok’un talimatiyla Keçiören Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne gönderilen spor malzemeleri, Toplum ve Ruh Sagligi Merkezi sorumlusu Hemsire Güldane Yasar Özdemir tarafindan teslim alindi. Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü ekipleri tarafindan kurulumlari yapilan spor ekipmanlari kullanima hazir hale getirilerek hastalarin hizmetine sunuldu.

Baskan Altinok, ilçedeki saglik kurumlarina hizmet vermeye ve hastalarin tedavi süreçlerine katkida bulunmaya devam edeceklerini belirterek, “Göreve basladigimiz 1994 senesinde belediyeler kendi islerini dahi zor yapardi. Büyüksehir belediyeleri de yoktu. O zaman da Türkiye’de sagliga en çok yatirim yapan belediyeydik. 48 saglik ocagi ve 180 yatakli hastane yaparak devletimize teslim etmistik. Saglik hizmetlerimiz tam gaz devam ediyor. Bu dönemde de Keçiören Belediyesi olarak ilçemizdeki birçok saglik kurumlarimizin fiziki kosullarini iyilestirdik. Ayni zamanda hastanelerimizin içini ve kampüslerini hijyenik hale getirmek için temizlik hizmeti veriyoruz. Ayvali, Sefkat ve Atapark mahallelerimize insa edecegimiz saglik ocaklarini da Saglik Bakanligimiza devrederek vatandasimizin saglik hizmetine daha kolay ulasmasini saglayacagiz” dedi.

Toplum ve Ruh Sagligi Merkezi sorumlusu Hemsire Güldane Yasar Özdemir ise, “Keçiören Belediye Baskanimiz talebimizi geri çevirmeyerek hastalarimizin tedavi sürecine destek oldu. Spor ekipmanlarinin kurulumu yapildi ve hastalarimizin kullanimina sunuldu. Basta Baskanimiz Sayin Turgut Altinok’a olmak üzere emegi geçen herkese çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA