Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi Açiliyor

Altieylül Belediyesinin sehre kazandirdigi Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi, AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim’in katilimiyla 3 Aralik Cuma günü saat 15.30’da açilacak.

Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi Açiliyor
5 bin 700 metrekare kullanim alani, aile danisma merkezi, sosyal market, kurslar, etütler, çocuk üniversitesi, sinema salonu, belediye hizmet birimleri ve daha birçok birimiyle Altieylül’e ve Balikesir’e hizmet edecek Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci tarafindan ilçeye kazandirilan en önemli eserlerin basinda geliyor.

Çok degerli bir eseri Altieylül’e ve Balikesir’e kazandirmaktan dolayi çok mutlu olduklarini söyleyen Baskan Avci, “Heyecanliyiz. Çocuklarimiz, gençlerimiz, yaslilarimiz kisaca her yastan vatandasimizin faydalanabilecegi, içerisinde aile danisma merkezi, çocuk üniversitesi, etüt salonlari, bilim atölyeleri, kurslar, 300 kisilik sinema salonu, sosyal ve belediye hizmet birimler ile vatandaslarimizin ihtiyaçlari noktasinda hizmet edecek binamizi son Basbakan’imiz Sayin Binali Yildirim’in tesrifleri ile vatandaslarimizin hizmetine sunuyoruz" dedi.

Ankara ziyaretinde Yildirim’i açilis için Altieylül’e davet ettiklerini söyleyen Baskan Avci, “Son Basbakaninimiz ve Genel Baskan Vekilimiz Sayin Binali Yildirim davet ettigimizde kesinlikle geleceklerini söylemislerdi. Bizler de kendilerinin tesriflerini bekleyerek açilisimizi bekletiyorduk. Sag olsunlar bizi kirmadilar ve Cuma günü gerçeklesecek açilisimiza katilacaklar, biz de kendilerini Altieylül’de agirlayacak olmaktan, böylesine degerli bir eserin açilisinda kendilerini görmekten büyük onur ve mutluluk duyacagiz” dedi.

Kaynak: İHA