Alkollü Sürücü Minibüse Çarpti Açiklamasi 4 Kisi Yaralandi

Afyonkarahisar’da alkollü sürücünün kullandigi otomobil, minibüse çarpti. 4 kisinin yaralandigi kazada savrulan minibüs yol ortasindaki peyzaj alanina çikarak durabildi.

Alkollü Sürücü Minibüse Çarpti Açiklamasi 4 Kisi Yaralandi
Kaza, Afyonkarahisar-Eskisehir karayolu üzeri Erenler Mahallesi girisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Efe Ç. (20) idaresindeki 34 AR 9840 idaresindeki otomobil, önünde seyir halinde olan Hüseyin Ç. (37) yönetimindeki 03 ACB 905 plakali minibüse çarpti. Çarpmanin etkisi ile savrulan minibüs yol ortasindaki peyzaj alanina çikarak durabildi. Kazanin ardindan bölgeye çok sayida polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Kazada sürücü Mehmet Efe Ç. ile D.Y. (15), Elmas B. (20) ile minibüsteki Cevriye C. (49) isimli kadin yaralandi. Yaralilar olay yerine gelen ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu bildirildi.



Sürücünün 167 promil alkollü oldugu ortaya çikti

Kazanin ardindan bacagindan yaralanan sürücü Mehmet Efe Ç.’nin alkolünde etkisiyle ayakta durmakta zorluk çektigi görülürken, polis genci kaldirima oturtarak sakinlestirmeye çalisti.

Kazanin ardindan polis tarafindan inceleme baslatilirken, sürücünün hastanede yapilan muayenesinde ise 167 promil alkollü oldugu ortaya çikti.

Öte yandan, minibüsün soförü Hüseyin Ç. kaza esnasinda büyük korku yasadiklarini kaydederek, minibüsün bos olmasinin olasi bir facianin önüne geçtigini ifade etti.

Kaynak: İHA