Arnavutköy'de Kuruyemis Dükkaninda Tirnakçilik Yöntemi Ile 800 TL Çaldilar

Arnavutköy’de bulunan bir kuruyemis dükkanina gelen 3 kisi, tirnakçilik yöntemiyle kasiyerin kafasini karistirarak 2 dakika içerisinde 800 TL çaldi. Zanlilarin hirsizlik yöntemi saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi.

Arnavutköy'de Kuruyemis Dükkaninda Tirnakçilik Yöntemi Ile 800 TL Çaldilar
Olay, geçtigimiz günlerde Arnavutköy Imrahor Mahallesi’nde bulunan bir kuruyemis dükkaninda meydana geldi. Ögle saatlerinde dükkana gelen 3 kisi çesitli kuruyemislerden alarak kasaya gitti. Kasiyerin aklini karistirmaya çalisan ve sürekli sorular soran hirsizlar verdikleri paralari geri aldi, üstüne üstlük bir de para üstü alarak tirnakçilik yöntemi ile 2 dakikada 800 TL çaldi. Hirsizlarin o yöntemi güvenlik kamerasi tarafindan anbean kayit altina alindi.

Isletme sahibi Yusuf Kaya yasanan olayla ilgili, “Bizim kasiyerimiz buradaydi. Normalde 2 personeller. Bir tanesi çekirdek alma bahanesi ile bir personelimizi oyalarken, digerleri hesap vermek için kasiyerin yanina gitmis. Degisik sorular sorarak kasiyerin kafasini karistirmislar ve verdikleri paralari geri alarak üstüne de para üstü almislar toplam da 800 TL kadar bir zararimiz var. Kasiyer arkadaslarima dikkatli olmalarini ve kendinden emin davranmalarini tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA