Dürdane Mahallesi Yeni Hizmet Binasina Kavustu

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Osmangazi’yi daha yasanabilir bir hale getirmek için istisare kültürüyle hizmet ürettiklerini söyledi.

Dürdane Mahallesi Yeni Hizmet Binasina Kavustu
Baskan Dündar, “Biz makamda oturmuyoruz, bizim için makam Osmangazi’nin sokaklari. Ilçemizin cadde ve sokaklarini gezdigimizde yapacagimiz hizmetleri yerinde tespit ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Osmangazi Belediyesi; Bursa’ya deger katan vizyon projeleri hayata geçirirken, kirsal kesimdeki yasam kalitesini de yaptigi hizmetler ile en üst seviyeye çikariyor. Ilçedeki 136 mahallenin tamamina hizmet götüren Osmangazi Belediyesi, dag ve ova bölgesindeki mahallelerin kalkinmasi için altyapi çalismalarinin yani sira, vatandaslarin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarini da karsiliyor. Bursa’nin en önemli tarimsal bölgelerinden biri olan Dürdane Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi’nin katkilariyla yapilan hizmet binasi ve çevre düzenlemesi törenle hizmete açildi.

Açilis törenine; Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’in yani sira AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti Osmangazi Ilçe Baskani Ufuk Cömez, AK Parti Bursa Il Baskan Yardimcisi Kamil Bayramiç, Osmangazi Muhtarlar Dernegi Baskani Burhan Mandaci, meclis üyeleri ve vatandaslar katildi.

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Osmangazi’nin merkezinde yaptiklari hizmetlerin tamamini kirsal kesime de götürdüklerini belirterek, ilçenin genelinde yasam kalitesini artirdiklarini kaydetti.

Osmangazi’nin üreten bir ilçe olduguna dikkat çeken Baskan Dündar, “Alin teri ve gayret varsa bereket var. Huzur ve güven var. Elhamdülillah, bunlarin hepsi Osmangazi’de var. Osmangazi Belediyesi olarak sürekli çalisiyor ve üretiyoruz. Nerede bir eksik bir ihtiyaç varsa, bunlari giderme adina gayret gösteriyoruz. Yaptigimiz ve yapacagimiz isleri sürekli olarak takip ediyoruz. Biz makamda oturmuyoruz, bizim için makam Osmangazi’nin sokaklari. Ilçemizin cadde ve sokaklarini gezdigimizde yapacagimiz hizmetleri yerinde tespit ediyoruz.” diye konustu.

Dürdane Mahallesi’ne de mahalle sakinlerinin talebi üzerine güzel bir hizmet binasi kazandirildigini ifade eden Baskan Dündar, “Dürdane Mahallesi sakinlerimiz, kooperatif ile birlikte eski binayi yikarak kendilerine güzel bir hizmet binasi kazandirdilar. Osmangazi Belediyesi olarak biz de destek verdik; ama bu binayi Dürdane sakinleri kendileri yapti. Bütün sakinlerimize çok tesekkür ediyorum. Burasini siz yaptiniz, siz sahipleneceksiniz. Biz de destek olmaya devam edecegiz. Bu hizmetlerin yapilmasinda eski ve yeni muhtarimiz basta olmak üzere herkesin emegi var. Dolayisiyla isbirligi olunca her sey güzel oluyor. Biz istiyoruz ki; köylerimiz ve mahallelerimiz daha yasanabilir bir yer olsun. Köylerimizi sahiplenelim. Dürdane, üreten bir köy. Burada yetisen ürünlerin kendine has lezzeti var. Bu nimetlerin kiymetini bilelim” diyerek yeni hizmet binasi ve meydanin hayirli olmasini diledi.

Açilis töreninde konusan AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen de, 2002 yilindan bu yana milletin içinden çikmis bir hizmet kervaninin en güzel örneginin Osmangazi’de yasandigina vurgu yapti. Özen, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde dur durak bilmeden çalismaya, bu millete hizmete devam ediyoruz. Biz bu milletin içinden geldik. Dolayisiyla milletin beklentilerini anlamak ve çözüm üretmek bizim isimiz. Osmangazi Belediye Baskanimiz Mustafa Dündar’in, 3 dönemdir elinin degmedigi, hizmet götürmedigi bir köse kalmadi. Icraatlari, hizmetleri istisare kültürü ile muhtarlarimiz ve mahalle sakinlerimizle birlikte beklentilere yönelik muazzam projelere imza atti. Mustafa Dündar baskanimizdan Allah razi olsun. Her mahalleye sayisiz hizmet götürdü. Daha yapacak çok isimiz var. Bu hizmetin de Dürdane Mahallesi sakinlerimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Dürdane Mahallesi Muhtari Halil Ibrahim Ince de yapilan hizmetler ve verdigi desteklerden dolayi Baskan Dündar’a tesekkür etti. Konusmalarin ardindan yapilan dualar esliginde hizmet binasinin açilis kurdelasi kesildi.
Kaynak: İHA