Kediyi Ezmemek Için Manevra Yapinca Takla Atti

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde önüne çikan kediye çarpmamak için manevra yapan otomobil manavin duvarina çarparak takla atti. 5 kisinin hafif sekilde yaralandigi kaza ani güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi.

Kediyi Ezmemek Için Manevra Yapinca Takla Atti
Kaza, saat 21.15 siralarinda Kocaeli’nin Izmit ilçesi Erenler Mahallesi Gazanfer Bilge Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücü B.T., 41 SS 252 plakali Peugeot marka otomobil ile seyir halindeyken bir yavru kedinin, ölen annesinin yanina gitmek için aniden yola atladigini fark etti. Kediye çarpmamak için ani manevra yapan B.T., aracin kontrolünü kaybetti. Otomobil yol kenarindaki araçlari geçerek manavin duvarina çarpti ve takla atarak durabildi. Otomobil içerisinde bulunan 5 kisi çevredekilerin yardimiyla pencereden ve bagaj kismindan çikarildi. Ihbarla olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Yaralilar, saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardindan hastaneye kaldirildi.

Takla atan otomobil ise olay yerine gelen çekiciyle düzeltildikten sonra kaymaya basladi ve polis aracina vurmaktan çevredeki vatandaslarin yardimiyla son anda kurtarildi.

Öte yandan kaza ani ise manavin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Polis kazayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA