Çiftlik Bank Sorusturmasinda Fatih Aydin Adliyeye Sevk Edildi

Çiftlik Bank davasinin 2 numarali sanigi Fatih Aydin, emniyetteki islemlerinin ardindan saglik kontrolünden geçirildikten sonra Istanbul Anadolu Cumhuriyet Bassavciligina sevk edildi.

Çiftlik Bank Sorusturmasinda Fatih Aydin Adliyeye Sevk Edildi
2 Kasim’da Uruguay’dan getirilen Fatih Aydin, havalimaninda gözaltina alindiktan sonra Istanbul Emniyet Müdürlügü Mali Suçlarla Mücadele Subesine getirilmisti. Poliste susma hakkini kullanan ve ifade vermeyen Aydin’in, emniyetteki islemleri tamamlandi. Islemlerinin ardindan saglik kontrolünden geçirilen Aydin, daha sonra Istanbul Anadolu Cumhuriyet Bassavciligina sevk edildi.

Cezaevinde tutuklu bulunan kardesi Mehmet Aydin ile kurduklari ’Çiftlik Bank’ sistemi üzerinden binlerce kisiyi dolandirdiklari iddiasiyla yürütülen davanin iki numarali sanigi Fatih Aydin, 3 aydir gözaltinda tutuldugu Uruguay’dan Sali günü Interpol polisi tarafindan Brezilya üzerinden Türkiye’ye getirilmisti. Sali gününden beri Istanbul Mali Suçlarla Mücadele Subesinde gözaltinda tutulan Aydin’in, emniyette polise ifade vermedigi ve susma hakkini kullandigi belirtilmisti.
Kaynak: İHA