Dubai'de Yasayan Sunucu Doga Harikasi Manzarayi Görmek Için Siirt'e Geldi

Siirt’teki Botan Vadisi manzarali delikli tas olarak bilinen Rasil Hacar’i ünlüler de ziyaret etmeye basladi.

Dubai'de Yasayan Sunucu Doga Harikasi Manzarayi Görmek Için Siirt'e Geldi
Bölgede olusan huzur ortamiyla birlikte yerli ve yabanci turistlerin ugrak yeri haline gelen Rasil Hacar’a gelenler, delikli tasta çektirdikleri fotograflari sosyal medya hesaplarinda paylasiyor. Sosyal medyada Botan Vadisini gören sunucu Esra Nur Türker, bu manzarayi yerinde görmek için Siirt’te geldi. Siirt’in tarihi mekanlarindan delikli tas olarak bilinen kent merkezine 3 kilometre uzaklikta bulunan Rasil Hacar’i Dubai’de yasayan sunucu Esra Nur Türker de ziyaret etti.

Siirt’te gelerek Botan Vadisinin essiz güzelligini görme firsatini buldugu için çok mutlu oldugunu dile getiren Türker, Siirt’teki doga harikasi güzelliklere hayran kaldigini söyledi.

Türker, “Su anda Botan Vadisindeyiz. Siirt’te geldim burayi çok merak ediyordum. Görmüs oldugumuz bu güzellikler Siirt’te. Kesinlikle herkesin görmesi gereken güzellikte bir yer. Burasi Akdeniz kanyonlarini aratmayacak kadar mükemmel gözüküyor. Ülkemizin tüm illerini geziyorum daha öncede Siirt’te böyle bir manzara oldugunu bilmiyordum çok begendim. Yilin belirli zamanlarini Dubai’de geçiriyorum. Bizim ülkemizin dogal güzellikleri hiçbir yerde yok. Kesinlikle herkesin görmesi gereken çok güzel bir yer burasi. Dubai’deki arkadaslarim ya da oradaki takipçilerim suanda bu manzara karsisinda o kadar çok soru soruyorlar ki kesinlikle herkesin gelip görmesi gereken bir yer. Birazdan bu manzara karsisinda çok güzel bir yemek yiyecegiz, onlari da sizlerle paylasacagiz” dedi.

Kaynak: İHA