Sehirlerarasi Otobüs Terminali Hizmete Açiliyor

Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör, yenileme çalismalari gerçeklestirilen Sehirlerarasi Otobüs Terminali’ni yerinde inceledi.

Sehirlerarasi Otobüs Terminali Hizmete Açiliyor
Sehirlerarasi Otobüs Terminali’nde sürdürülen çalismalari inceleyen Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör, “Terminalimizde 44 bin metrekarelik alanin tamamini, bilet giselerinden yolcu bekleme alanlarina tüm bölümleri bastan asagi yeniledik. Insallah bir ay içerisinde tesisimizi hizmete alacagiz. Hayirli ugurlu olsun” dedi.

Meclis üyelerinin de yer aldigi ziyarette, tesisin açik ve kapali alanlarinda tamamlanan çalismalarla ilgili bilgi alindi. Baskan Güngör yaptigi degerlendirmede, “Sehirlerarasi Otobüs Terminali’mizde baslattigimiz tadilat çalismalari son asamaya geldi. Arkadaslarimiz büyük bir emek ve gayretle son çalismalarini gerçeklestiriyorlar. Simdiden tesisimizin Kahramanmaras’a yakisir sekilde yeniden düzenlendigini görmek mümkün. Hemsehrilerimize hayirli, ugurlu olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Güngör tesisteki yenilemenin birçok bölümde gerçeklestigini ifade ederek, “Burada iç ve dis mekanda yer alan her bölümü yeniden düzenledik. Öncelikle bilet giselerimiz ve yazihanelerimizin konumlarini yeniden tespit ettik, yeniledik. Taksilerimizin ve otobüslerimizin manevra sahalari ile bekleme alanlari da elden geçirildi. Yolcularimiz Kahramanmaras’a geldiginde peronlariyla, yeme içme mekanlariyla, düzenli ve fonksiyonel bir tesisle karsilasacaklar. Hamdolsun söz verdigimiz gibi burayi 1 aylik süre zarfinda tamamliyoruz ve hizmete açiyoruz. Tekrar hayirli ugurlu olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA