Dogu Ve Güneydogu Anadolu Ortak Akil Federasyonundan Açiklama Açiklamasi

'Su an ekonomimize karsi bir saldiri var. Ülke ekonomisini hedef alan bu saldirilar küresel güçlerin ülkemizin 2023 aydinligina kavusmamasi için yaptiklari bir ekonomik saldiridir'

Dogu ve Güneydogu Anadolu Ortak Akil Federasyonu Sözcüsü Hayrettin Yildirim, "Su an ekonomimize karsi bir saldiri var. Ülke ekonomisini hedef alan bu saldirilar küresel güçlerin ülkemizin 2023 aydinligina kavusmamasi için yaptiklari bir ekonomik saldiridir." dedi.

Merkez Kayapinar ilçesindeki Federasyon binasi önünde toplanan üyeler adina açiklama yapan Yildirim, ülkenin büyük bir ekonomik saldiriyla karsi karsiya kaldigini söyledi.

Fitneciler, yalancilar, kumpasçilar, darbeciler, terör örgütleri ile içerideki ve disaridaki Türkiye düsmanlarinin bir olup Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'a saldirdiklarini belirten Yildirim, Erdogan ve devletin yaninda olduklarini vurguladi.

Yildirim söyle konustu:

"Nasil ki Gezi olaylari, 17-25 Aralik operasyonlari, 15 Temmuz darbe girisimi, çukur olaylari, 6-7 Ekim olaylari ve terör saldirilarinin tümü milletimizin sagduyusu ile bertaraf edildiyse bu ekonomik saldirilar da ayni sagduyu ile bertaraf edilecektir. Su an ekonomimize karsi bir saldiri var. Ülke ekonomisini hedef alan bu saldirilar küresel güçlerin ülkemizin 2023 aydinligina kavusmamasi için yaptiklari bir ekonomik saldiridir. Bilinmelidir ki en son aç kalacak olan ülke tarim ülkesi olan Türkiye'dir. Halihazirda ülkemizde 20 yildir oldugu gibi saglam temeller üzerine kurulu bir siyasi iktidar vardir. Bu ekonomik saldiriyi yapanlar Osmanli Devleti'ni parçalayan zihniyetin devaminin ta kendisidir.

Hiçbir tahrike kapilmadan tüm duyarli vatandaslarimizi bu zor günde devletimizin ve Cumhurbaskanimizin yaninda olmaya davet ediyoruz. Cumhurbaskanimizdan istirhamimiz, ivedi olarak stokçulara ve vurgunculara karsi acil yaptirimlar uygulanarak denetimlerin artirilmasidir."
Kaynak: AA