Konya'da 3 Araci Kundaklayan Süpheli Tutuklandi

Konya’nin Beysehir ilçesinde gece saatlerinde ayni mahalledeki 3 araci atese verdigi iddiasiyla gözaltina alinan süpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konya'da 3 Araci Kundaklayan Süpheli Tutuklandi
Beysehir ilçe merkezi Bahçelievler Mahallesi’nde gece saat 03.20 siralarinda yasanan olayda, Günbatimi Caddesi ile 40062 ve 40064 numarali sokaklarda yol kenarinda park halinde olan 1’i hafif ticari araç, 2’si otomobil atese verilmis, araç yanginlari adreslere sevk edilen itfaiye ekipleri ve vatandaslarin yardimiyla söndürülmüstü.

Yanginlarda bir otomobil tamamen yanarak kullanilamaz hale gelirken, 1 hafif ticari araç ile diger otomobilde ise büyük çapli maddi hasar olustu. Olayin ardindan kundaklama ihtimalinden süphelenerek çevrede bulunan güvenlik kamera kayitlari ve kent yönetim bilgi sistemi kamera kayitlarini incelemeye alan Beysehir Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli asayis ekipleri, bir is yerinin güvenlik kamera görüntülerinden kundakçi oldugu öne sürülen süphelinin eskalini belirleyerek evinde gözaltina almisti.

Ilçe Emniyet Müdürlügü’ndeki islemleri tamamlandiktan sonra Beysehir Adliyesine çikarilan zanli O.Ö., nöbetçi mahkeme tarafindan tutuklanarak Seydisehir Cezaevine gönderildi.

Zanli, saglik kontrolü için getirildigi Beysehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde gazetecilerin, araçlari neden yaktigina yönelik sorularini cevapsiz birakti. Zanlinin, Ruh ve Sinir Hastaliklari Hastanesi’nde muayene oldugu, ilaç kullandigi ögrenildi.
Kaynak: İHA