TTK'ya Alinacak 30 Kisilik Daimi Isçi Alimi Basvurulari Basladi

Türkiye Taskömürü Kurumu Genel Müdürlügüne alinacak 30 daimi isçi basvurulari basladi.

Türkiye Taskömürü Kurumu Genel Müdürlügüne alinacak 30 daimi isçi basvurulari basladi.

Noter kurasi 18 Aralik 2021 tarihinde saat 10:00 ‘da Kozlu Müessese Müdürlügü Toplanti Salonunda çekilecek. Açik is sayisi kadar asil, açik is sayisinin iki kati kadar yedek aday noter kurasi sonucu belirlenecek olup kura sonrasi herhangi bir yazili veya sözlü sinav yapilmaksizin asil adaylardan baslanarak ise alim islemleri gerçeklestirilecek. Ilanlarda askerlik ve cinsiyet sarti bulunmamakla birlikte yas sarti 18-34 seklinde belirlendi. Ilanlara Adrese Dayali Nüfus Kayit Sisteminde kayitli olan birinci yerlesim yeri adresi Zonguldak olan adaylar basvurabilecek.

Ilan yayinladiktan sonra yapilan ikamet degisiklileri kabul edilmeyecek. Mesleki egitim veren lise ve dengi okullarin ilgili bölümlerinden mezun olanlarin basvurulari kabul edilecek olup meslekler ve kisi sayisi su sekilde belirlendi:

"Bobin Sarma Isçisi - Elektrik 1 kisi, Agaç Isleri Teknisyeni 1 kisi, Temel Imalat (Talasli) ve Montaj Elemani 4 kisi, Mekanizasyon-Pres Isçisi 13 kisi, Elektrik Ark Kaynakçisi (Makine Ile) 11 kisi."
Kaynak: İHA