Ormanlik Alandaki Vahsette Yasli Adamin Kesik Basi Araniyor

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde 71 yasindaki Mustafa Keles’in inegini otlatmak için getirdigi dag yolunda basi kesilmis halde cansiz bedeni bulundu. Yasli adamin kesilmis basi ise jandarma ekiplerince cesedin bulundugu çevrede araniyor.

Ormanlik Alandaki Vahsette Yasli Adamin Kesik Basi Araniyor
Edinilen bilgiye göre, Persembe beldesine bagli Dursunlar köyü Kadioglu Mahallesi’nde kizi ile birlikte yasadigi ögrenilen 71 yasindaki Mustafa Keles; iddiaya göre inegini otlatmak için dag yoluna gitti. Aradan geçen bir kaç saat sonra Keles’in ormanlik alandaki cansiz bedeni bir köylü tarafindan bulundu. Durumun jandarma ekiplerine haber verilmesinin ardindan bölgeye ekipler sevk edildi. Yapilan incelemede cesedin Mustafa Keles’e ait oldugu ögrenildi. Basi kesilmis halde bulunan Keles’in cansiz bedeni üzerinde delil toplayan ekipler kesilmis basi ise cesedin yakininda arama çalismasini sürdürüyor.

Görgü taniginin ifadesine basvurulurken olayi ögrenen köylüler dag yoluna akin etti. IHA’ya konusan Dursunlar Köyü Muhtari Serafettin Mese, "Telefon geldiginde bana Mustafa Keles’in öldügü ihbari geldi. Cenazesi tarlada oldugunu söylediler. Jandarmayla beraber olay yerine geldik. Öyle bir masum insan ki böyle bir olaya layik görüldügüne inanmiyorum. Çok degerli bir agabeyimizdi. Basinin kesik oldugu söylendi. Hanimi öldü. Çocuklari gurbette. Kiziyla beraber yasiyordu. Basimiz sagolsun gerçekten acimiz büyük" diye konustu.

Kaynak: İHA