DSI Erzurum 8. Bölge Müdürü Yavuz, Pasinler'de Baraj Insaatlarini Inceledi

Devlet Su Isleri (DSI) Erzurum 8. Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz, Pasinler ilçesinde yapimi devam eden Demirdöven Baraji, sulama ve taskin koruma çalismalarini inceledi.

DSI Erzurum 8. Bölge Müdürlügünden yapilan açiklamaya göre, Bölge Müdürü Yavuz, beraberindeki heyet, Pasinler Belediye Baskani Ahmet Dölekli, AK Parti Pasinler Ilçe Baskani Gökhan Kanal, Pasinler Demirdöven Sulama Birlik Baskani Murat Temel ve mahalle muhtariyla Pasinler Demirdöven Baraji ve sulamasiyla ilgili istisare toplantisi yapti.

Toplantida, talepleri dinleyen Yavuz, daha sonra beraberindekilerle sulama sahalari ve yapimi süren Pasinler Çiçekli, Çögender ve Tepecik mahalleleri taskin koruma çalismalarini kontrol etti.

Gelinen seviye hakkinda yetkililerden bilgi alan Yavuz, sunlari kaydetti:

"Pasinler ilçesinde Demirdöven Baraji ve sulamasi ile ilgili daha güzel neler yapabiliriz düsüncesi ile Pasinler Belediye Baskanimiz, AK Parti Ilçe Baskanimiz ve muhtarlarimizla bir araya geldik. Bizim açimizdan faydali bir toplanti oldu. Pasinler Ovasi'nda 83 bin 280 dekar tarim arazisinin sulanmasini saglayan Demirdöven Baraji'nin tam kapasite ile sulama sezonuna hazir hale gelmesi için var gücümüzle çalisacagiz."

Toplantiya katilan mahalle muhtarlari da Yavuz'a ilgisinden dolayi tesekkür etti.

Kaynak: AA