Içisleri Bakani Soylu'dan Düzce Üniversitesi'ne Övgü

Düzce depremi anma etkinlikleri kapsaminda kente gelen ve bir dizi ziyaret gerçeklestiren Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Kadin Emegi Merkezi’deki Düzce Üniversitesi Yasam Boyu Egitim Arastirma ve Uygulama Merkezi’nin (DÜYEM) yeni ofisini ziyaret etti.

Içisleri Bakani Soylu'dan Düzce Üniversitesi'ne Övgü
Düzce programinda Düzce Üniversitesi Yasam Boyu Egitim Arastirma ve Uygulama Merkezi’nin yeni ofisini ziyaret eden Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Düzce Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Merkez Müdürü Dr. Zeynep Seda Çavus ve Merkez Müdür Yardimcisi Dr. Zeynep Topcu Bilir tarafindan karsilandi. Ziyarette; Düzce Valisi Cevdet Atay ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Tuncay Sahin de yer aldi.

DÜYEM’in çalismalarini yerinde inceleyen Içisleri Bakani Süleyman Soylu’ya, Düzce Üniversitesi’nin ihtisaslasma programi kapsaminda ürettigi lisansli ürünler de hediye edildi. Soylu, Düzce Üniversitesi’nin çok güzel isler basardigini ifade ederek tebriklerini iletti. Sonrasinda 65. Dönem T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakani ve Düzce Belediye Baskani Faruk Özlü de Merkezi ziyaret ederek çalismalar hakkinda bilgi aldi.
Kaynak: İHA