Bolu Belediyesi Binasina ABD Karsiti Pankart Asildi

Bolu’da, Belediye Baskan Tanju Özcan’in talimatiyla belediye binasina Cumhurbaskani Erdogan’a destek ve Amerika Birlesik Devletleri karsiti pankart asildi.

Bolu Belediyesi Binasina ABD Karsiti Pankart Asildi
Bolu’da, son günlerde Amerika Birlesik Devletleri’ne karsi sert söylemleriyle gündeme gelen Belediye Baskani Tanju Özcan, bu kez de belediye binasina ABD karsiti pankart asti. ABD yönetimini ülkede yasanan olaylardan sorumlu tutuldugu pankartta, “Ey hadsiz ABD anlamiyoruz zannetme. ABD tarihte hiçbir zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin dostu olmamistir. Bu ülkede Alevi-Sünni gerginligini çikartan ABD yönetimleridir. Bu ülkede Kürt-Türk çatismasi çikarmak için PKK/YPG terör örgütünü kuran hala silah veren ABD yönetimleridir. Bu ülkede 12 Eylül darbesini gerçeklestiren ABD yönetimiydi. Taseron FETÖ terör örgütünü kuran ve 15 Temmuz hain darbe girisimini planlayan ABD yönetimidir. Türkiye’ye siginma istilasini tasarlayan ve ülkemizi bu yolla karisikliga sürüklemeye çalisan ABD yönetimidir” denildi.

Cumhurbaskanina destek

Ayrica, asilan pankartta Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a da destek verildi.

Erdogan’a verilen destekte ise, “ABD yönetimince sayin cumhurbaskanimizin sahsina yapilan saygisizliklar esasen Türk milletine yapilmistir. Türkiye Cumhuriyeti ABD sömürgesi degildir. Türkiye ABD’den baska kimseye hizmet etmeyen NATO’dan ayrilmalidir. Kürecik ve Incirlik üsleri derhal kapatilmalidir. Dünya besten, Türk milleti ABD’den büyüktür” ifadeleri kullanildi.
Kaynak: İHA