Battalgazi Semt Kütüphanesinde Iç Tefrisat Çalismalari Devam Ediyor

Malatya'da Battalgazi Belediyesince Merkez Beydagi Mahallesinde insa edilen Battalgazi Semt Kütüphanesinde iç tefrisat çalismalari devam ediyor.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Battalgazi Belediyesi ile Dogu Anadolu Projesi Bölge Kalkinma Idaresi Baskanligi arasinda geçen yil imzalanan protokol çerçevesinde ilçede baslatilan Battalgazi Semt Kütüphanesinin insasina devam ediliyor.

Merkez Beydagi Mahallesi TOKI Parki yan kisminda bulunan 500 metrekarelik alana insa edilen ve iç tefrisat çalismalari süren kütüphanenin maliyeti 2 milyon lirayi asti.

Kütüphanedeki çalismalari inceleyen Belediye Baskani Osman Güder, egitim ve ögretimde kütüphanelerin önem arz ettigini hatirlatarak, "Battalgazi Belediyesi olarak okuyan Battalgazi'ye örnek bir kütüphane kazandiriyoruz. Ilçemiz okuyor, bununla ne kadar gurur duysak azdir. Geçtigimiz yil yapimina basladigimiz kütüphanemizin açilisini kisa süre içinde gerçeklestirecegiz. Gençlerimize ve vatandaslarimiza hizmet bizim öncelikli görevimiz. Gelecegimizin teminati gençlerimizi, gelecege hazirlama noktasinda ciddi gayretler sarf ediyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA