Siyam Ikizleri Ilk Görevlerine Basladi

Kahramanmaras’ta siyam ikizleri Ayse ve Sema Tanrikulu kardeslerin ilk görev yeri, müftülük hizmet binasindaki kütüphane birimi oldu.

Siyam Ikizleri Ilk Görevlerine Basladi
Kahramanmaras’ta girdikleri üniversite sinavi sonrasi basarili olamayan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan’in himayesinde Kahramanmaras Sütçü Imam Üniversitesi Ilahiyat bölümünde egitim gören siyam ikisi Ayse ve Sema Tanrikulu kardesler egitimlerini tamamladiktan sonra ilk görev yerinde çalisma hayatina basladi.

Siyam ikizleri, Türkiye Diyanet Vakfi bünyesinde Kahramanmaras Il Müftülügü Kütüphanesi’nde göreve basladi.

Kütüphaneye yeni gelen kitaplari raflara yerlestiren ikizler, çalismayi çok sevdiklerini ve artik kendi ayaklari üzerinde durduklarini ifade etti.

Yeni göreve basladiklari için mutlu olduklarini söyleyen Ayse ve Sema Tanrikulu, “Yeni görevimiz çok mutluyuz. Bize destek olan ve bu görevde layik gören Cumhurbaskanimiza, diyanet isleri baskanimiza ve il müftümüze çok tesekkür ederiz. Allah razi olsun kendilerinden. Kitaplarla iç içe olmak bizi çok mutlu etti. Insan kendi ayaklari üzerinde durmali. Biz ayaklarimizin üzerinde durdugumuza inaniyoruz ve çok mutlu oluyoruz” dediler.

Il Müftü Yardimcisi Remziye Köroglu ise “Rabbim hayirlara vesile kilsin ve kizlarimizin görevleri hayirli olsun. Ayse ve Sema Tanrikulu, görevlerini Türkiye Diyanet Vakfi bünyesinde il müftülügümüzün kütüphanesinde göreve basladilar. Görevleri hem bizim için hem de onlar için yeni bir heyecan alani oldu. Bu dönem içinde heyecanla göreve gelip kitaplarla ilgilenmek onlari mutlu etti. Onlari mutlu etmekten her türlü çalisma bizleri de mutlu etmektedir” dedi.

Kaynak: İHA