Kütahya'da Camiden 27 Adet Hali Çalan 3 Hirsiz Izmir'de Yakalandi

Kütahya’nin Aslanapa ilçesi Pazarcik köyü camisinden 27 adet halinin çalinmasi olayina karistiklari belirlenen 3 zanli Izmir’in Bergama ilçesinde yakalandi.

Kütahya Il Jandarma Komutanliginda görevli Jandarma Suç Arastirma Timi ve Aslanapa Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerince yapilan arastirmalar neticesinde, 5 gün önce Aslanapa ilçesi Pazarcik köyü camisinden 27 adet el dokuma halinin çalinmasi olayina karisan araç tespit edildi.

Olayla ilgili olarak çevre iller Manisa, Denizli, Usak ve Izmir JASAT birimlerine 45 plakali beyaz renkli araç ile Kütahya’dan hali çalindigi konusunda bilgi verildi.

Arastirmalarin devaminda Izmir ili Bergama Ilçe Jandarma Komutanligi tarafindan icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasinda 3 sahsin davranislarindan süphelenerek kimlik kontrolü yapildi ve konu ile ilgili Kütahya Il Jandarma Komutanligina bilgi verilerek sahislar teshis ettirildi. Araç içerisindeki süpheliler F. Ç., Y.E. ve K.T. yakalanarak Bergama Ilçe Jandarma Komutanliginda gözaltina alindi.

Olayla ilgili adli islemler devam ediyor.
Kaynak: İHA