Kepez - Belen Hattinda Yeni Yollar Açiliyor

Zonguldak’in Eregli Ilçe Belediyesi Kepez bölgesinde ara yollar açiyor. Baskan Halil Posbiyik çalismalari yerinde takip ederken, “Bu bölgede 20 yillik hayalim gerçek oluyor” dedi.

Kepez - Belen Hattinda Yeni Yollar Açiliyor
Kdz. Eregli Belediye Baskani Halil Posbiyik, Belediye Fen Isleri Müdürlügü ekiplerince Kepez ve Belen mahalleleri arasinda açilan yeni imar yollarinda incelemelerde bulundu.

Baskan Posbiyik beraberinde baskan yardimcilari Haluk Okur, M.Tayyar Mendes, Oguz Cömert, Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürü Deniz Koca ve ilgili teknik ekiple birlikte bölgede devam eden çalismalari inceledi, son durum hakkinda Baskan Yardimcisi Oguz Cömert’ten bilgi aldi.

Posbiyik ayrica bu bölgede olusturulan yeni dolgu alanini da gezdi.

20 yillik hayalini bölgede gerçeklestirmeye basladigini anlatan Baskan Posbiyik sunlari söyledi:

“Kepez bölgesinde 20 yillik hayalimi gerçeklestiriyorum. Emegi geçen tüm ekiplerime, baskan yardimcilarina tesekkür ediyorum. 20 yildir Kepez’de, Mavisehir’de yasayan, okula giden çocuklarin Ismet Inönü Okulu’na direkt olarak buradan gidebilmeleri için büyük gayret sarf ettim. Fakat o yillarda buradaki arsalar hisseli oldugu için kimse yolun açilmasina razi olmadi. Simdi 18. Madde uygulamasiyla bu yerler belediyeye terk edildi. Biz de burada imar yolunu açtik ve okula kadar indirdik. Onunla kalmadik hem saga, hem sola ara yollara da girdik. O bölgelerde problemi olan evler vardi, egim düsüklügünden kanalizasyon baglanmayan evler vardi. Dogalgaz gitmeyen evler vardi. Bunlarin hepsinin de dogal gazi gidecek. Kanalizasyon sorunlari da çözülmüs olacak. Yine burada bize yesil alan olarak bir yer ortaya çikti, yeni bir dolgu alanimiz oldu. Burasi için de yeni projelerimiz var.”
Kaynak: İHA